Betaling & Levering

Betalen

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie en PayPal. Zij verwerken uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Deze betalingsplatformen hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. De betalingsplatformen behouden zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van PayPal en Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Deze betalingsplatformen bewaren uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Levering

We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te versturen.

Na het plaatsen van een bestelling, sturen wij het binnen 2 werkdagen naar je toe. Wanneer de bestelling bij je aankomt, is afhankelijk van je woonplaats. We adviseren om de track and trace in de gaten te houden.

*geen bezorging op zondag

Verzending buiten Nederland

Mocht het zo zijn dat jouw pakket buiten Nederland wordt bezorgd, dan is het handig om rekening te houden met andere levertijden. Deze verschillen per land van bestemming. De verzendkosten naar het buitenland worden automatisch doorberekend in de check out. Op dit moment bezorgen we in de volgende landen: Nederland, Luxemburg, Belgie en Duitsland.

  • Please consider the different shipment rates, when ordering outside The Netherlands.
  • To see international shipment rates click here.
  • Currently we deliver in the following countries: The Netherlands, Germany, Luxembourg and Belgium.

Pakket volgen: Track & Trace

Je ontvangt, vanaf het moment dat we je pakket hebben verstuurd, een mail met een link naar de website van PostNL en je track & trace code. Op de site waar de link naartoe leidt kun je je track & trace code invullen en zie je de huidige status van je bestelling.